Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından her yıl Bolu’da düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerin ve kültürel faaliyetlerin yer aldığı gençlik kampları Ramazan dönemi ile başladı.
Gençlik Kamplarında okçuluk, tırmanma duvarı, kano, oryantiring gibi birbirinden farklı sportif faaliyetlerin yanı sıra; müzik, tiyatro, halk oyunları gibi zamanı değerli kılan etkinliklerden kültürel gezilere ve kişisel gelişim seminerlerine kadar pek çok aktivite olacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından iki türlü kamplarımızla gençlerimize hizmet veriyoruz. Doğa ve Deniz kamplarımız. Doğa kamplarımızda 8 tane ilimiz var. Bunlar; Bolu, Kastamonu, Trabzon, Osmaniye, Antalya, Kırşehir, Tokat ve Manisa’dır. Bolu kampımız da her dönemde 396 gencimizi, toplamda da 9 dönemde 3564 gencimizi ağırlıyoruz. Türkiye genelinde 19.272 gencimize hizmet verdiğimiz yeşil (doğa) kampları arasında ilimiz ,ülkemizin kampa katılan toplam öğrencilerin %18,5’ini ağırlamakta ve kamplar arasında dönemsel ve toplamda birinci sıradadır.
Gençlerimiz kamp dönemleri süresince hayatları boyunca unutamayacakları bir dönem yaşayacaklar. Bakanlığımızca ücretsiz olan Yaz Kampları 17 Haziran - 15 Eylül tarihleri arasında devam edecek.
Bolu Aladağ'da ki doğa kampımızda hafta sonu itibarıyla misafirlerimizi ağırlamaya başladık.3 ay boyunca şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek temennilerimle...