İl müdürümüz, 21 Haziran Antrenörler günü dolaysıyla il müdürlüğümüzde görev yapan antrenörlerimiz ile Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezimizde öğle yemeğinde bir araya geldi.

Yemekte konuşan il müdürümüz Aslan Yıldız, “Antrenörlerimiz kurumumuzun en asli unsurlarıdır. Yaptığınız işin en önemli hususlarından biri Türk bayrağımızı, İstiklal marşımızı, Devletimizi ve 82 milyon milletimizi temsil edecek gençleri yetiştiriyorsunuz. Bu gerçekten devletimiz adına çok önemli bir çalışmadır. Sizlerin yetiştirdiği sporcular bu bayrağı, bu milleti temsil etmek için ter döküyorlar.

Uzun yıllar antrenörlük yapmış biri olarak, bu görevi bu mesleği ve çalışmalarınızı çok önemsiyoruz. Sizlere verdiğimiz değeri ve önemi göstermek adına bir araya gelip 21 Haziran Antrenör Gününüzü kutlamak istedik. Bilgisi, özverisi, sabrı ve sevgisiyle birçok sporcunun yetişmesine katkı sağlayan; sportif başarıların gizli kahramanları tüm antrenörler arkadaşlarımızın '21 Haziran Antrenörler Gününü’ kutluyorum” dedi.

PARALİMPİK OLİMPİYATLARINA KOTA ALAN SPORCULARIMIZIN ANTRENÖRLERİNE ÖDÜL

İl müdürümüz Aslan Yıldız, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarına ilimiz adına kota alan judocularımız Raziye Uluçam ve Duygu Çete Artar’ın antrenörü Muzaffer Uluçam ve Para Atıcılıkta kotan alan sporcumuz Hakan Çevik’in antrenörü Havva Altındağ’a teşekkür plaketi takdim etti.