Aksaray’da düzenlenen okullar arası yıldız erkekler voleybol müsabakası sona erdi. Şampiyonanın güçlü ekibi Güller Ceylan Acar Ortaokulu, final karşılaşmasında rakibini 3-0 yenerek Şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Ortaokullar arası Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarında Güller Ceylan Acar Ortaokulu ile Ihlara 100.Yıl Ortaokulu voleybol takımı finale kaldı.

Atatürk Spor Salonunda düzenlenen final karşılaşması oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Güller Ceylan Acar Ortaokulu 1.seti 25-13, 2.seti 25-19, 3.seti ise 25-23 skorla 3-0 kazanarak şampiyon oldu.

Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü spor şube müdürü Ömer Çağlayan, birinci olan Güller Ceylan Acar Ortaokuluna da kupa ve madalyalarını okul müdürü Kuddusi Kurt takdim etti.

Güller Ceylan Acar Ortaokulu öğrencileri, Yıldız Erkekler Voleybol takımını dövizler ve tezahüratlarla destek verdiler ve takımın şampiyon olmasına büyük katkı sağladılar.

Yıldız Erkekler Voleybolda Şampiyon olan Güller Ceylan Acar Ortaokulu 16 Şubat tarihinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan Yıldız Erkekler Voleybol Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.


YILDIZ ERKEKLER VOLEYBOL DA DERECEYE GİREN OKULLAR

1- Güller Ceylan Acar Ortaokulu
2- Mustafa Yazıcı Ortaokulu
3- Ihlara 100. Yıl Ortaokulu
4- Gülağaç Ortaokulu