Gençlerimizi hareketli yaşama ve fiziksel aktiviteye özendirmek, daha sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlamak ve sağlıklı yetişkinler olmalarına katkıda bulunmak amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında Bisiklet Dağıtım Protokolü imzalandı.

İl Müdürümüz Cüneyt Alkan’ın makamında düzenlenen imza töreninde Halk Sağlığı Müdür vekili Dr. Ahmet Bakan katıldı.

İmzalanan protokolün ardından konuşan Ahmet Bakan,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik merkezinde kurulan bisiklet kulübü için Aksaray Halk Sağlığı olarak 60 adet bisiklet vereceğiz. Geleceğimizin çocuk ve gençlerine spor yapmayı sevdiren her kurum ve oluşum bizi mutlu etmektedir” dedi.

Konuyla ilgili konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ise açıklamasında; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün amacı ve hedefi hayata hareket katmaktır. Bisiklet sevgisinin arttığı ülkemizde hareketin arttırılması konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bunu da iki kurum olarak birlikte yapacağız inşallah. Vatandaşlarımızın bu faaliyetlere katılması hayatlarına hareket katmalarını istiyoruz, kendileri için her türlü imkan mevcuttur” dedi.