Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN her fırsatta sporun yanında eğitime de verdiği desteği yaptığı ziyaretlerle gösteriyor.

Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne kale direkleri ve çeşitli sportif malzemeler hediye eden, ALKAN öğrencilerle neşeli anlar geçirdi. Okul İdare ve öğretmenleriyle de görüşen ALKAN, okulun İl Müdürlüğünce halledilebilecek ihtiyaçlarının imkânlarımız dâhilinde halledileceğini eğitimin her daim yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini belirtti.

Güzel ve nezih bir ortamda başarılı öğretmenlerimiz tarafından eğitilen insanları karşılıksız sevip sayan çocuklarımızın aldıkları eğitim çerçevesinde ülkemize ve milletimize faydalı insanlar olarak yetişeceğini biliyoruz. Çocuklarımızın yetişmesinde baş mimar olan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz dedi.

 Okuldaki çalışmalar hakkında bilgiler alan ALKAN, hepimiz birer engelli adayıyız. Onun için engelli olan her vatandaşımıza ve küçük kardeşlerimize destek olmalıyız. Bu okuldaki öğrencilerimize başarılar dilerken onlarla yakından ilgilenen fedakâr ailelerine okul müdiresi Esra MEŞİNCİGİLLER ve eğitim veren öğretmenlerine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Onlara gerçekten büyük görev düşüyor. Allah onların yardımcısı olsun dedi.