#Stop@ddiction! - #Add@ction isimli proje 22 – 28 Kasım 2015 tarihleri arasında Aksaray’da gerçekleştirilecek. Proje kapsamında Avrupa’dan ve Kafkasya bölgesinden değişik ülkelerden gençler Sosyal Medya Bağımlılığı konusunda etkinlikler gerçekleştirecekler. Projenin katılımcı ülkeleri Azerbaycan, Gürcistan, Malta, Makedonya ve Romanya’dır. Ev sahibi ve koordinatör kurum olan Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden 10 genç ve proje ortağı ülkelerden de 6’şar katılımcı olmak üzere toplam 40 genç ilimizde 1 hafta boyunca Sosyal Medya bağımlılığı hakkında etkinlikler gerçekleştirecekler.

Proje kapsamında kültürel ve sosyal etkinlikler de düzenlenecek olup, katılımcı ülkeler birbirlerini tanıtıcı kültürel faaliyetler düzenleyecekler. Gençlerin aktif olarak katılacağı proje etkinlikleri arasında grup çalışmaları, ikili çalışmalar, iç mekân etkinlikleri, dış mekân etkinlikleri, atölye çalışmaları, sunumlar, toplantılar, ziyaretler gibi etkinlikler bulunuyor.

Bunun yanında katılımcı gençler Aksaray Gençlik Merkezini ziyaret edecekler ve Gençlik Merkezinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi alarak Ebru, Kaligrafi ve Bağlama kursu başta olmak üzere değişik kursları ziyaret edecekler.