Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan, Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm müsabakalarında 100 metre ve 300 metrede birinci olan sporcumuz Berivan Alper’in göstermiş olduğu başarıya kayıtsız kalmadı.

 Atletizmde bir çok başarıları bulunan Berivan Alper ve babasını makamında kabul eden Ceylan, sporda almış olduğu başarılarla ilimizi en iyi şekilde temsil eden Berivan’ı tebrik ederek plaket verdi.

Sporun ilimizin tanıtımı açısından önemli bir reklam aracı olduğunu belirten Ceylan; “Aksaray adına alınan her başarılı sonuç ilimizin tanıtımına biraz daha katkı sağlamaktadır. Sporcumuz Bervian Alper’i onu çalıştıran antrenörler arkadaşları ve en önemlisi de en büyük destekçisi olan babasını kutluyorum. Berivan kardeşimizi de bundan sonra ki spor yaşantısında da başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu duyarlı davranışından ve amatör spora olan desteklerinden dolayı Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanımız Sayın Doğan Ceylan teşekkür ediyoruz.