Aksaray Gençlik Merkezi’nde eğitim gören gençler Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte gençler birlikte keyifli vakit geçirdi.
40 öğrenciyle birlikte güzel bir gün geçirdiklerini kaydeden Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim IRMAK " gençlerimizin eğitim hayatına katkı sağlamayı amaçladığımız kadar onların sosyal anlamda da faal olmalarını sağlamayı da amaçladık. Bunu yaparken de vatanına milletine hayırlı bireyler yetiştirmeye dikkat ediyoruz. Bu kapsamda Gençlik Merkezi’nde eğitim gören kardeşlerimizi Çanakkale Destanı’nı anlatan Son Mektup filmine götürdük. Genç kardeşlerimle birlikte ben de filmi izledim. Bir asırdır süren ve sonsuza kadar devam edecek destanın öyküsünü beyaz perdede genç kardeşlerimle birlikte izlemek benim içinde büyük bir mutluluk oldu “ dedi.

Aksaray Gençlik Merkezi’nde farklı bir eğitim anlayışıyla öğrencilerin sınava hazırlandığını ifade eden IRMAK, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Gençlerimiz hafta içi okullarda eğitim görüyor. Hafta sonları dezavantajlı gençler için ortaokul takviye dersleri ve TEOĞ sınavına hazırlanan öğrenciler Gençlik Merkezi’ne ücretsiz servisle geliyorlar. Biz de onların dersten bunalmamaları için farklı bir eğitim anlayışıyla hizmet veriyoruz. Ders aralarında çeşitli etkinlikler düzenleyerek onların eğlenirken öğrenmelerini amaçlıyoruz. Sinema etkinliğimiz gibi farklı birçok etkinliği daha zaman zaman gerçekleştireceğiz. Böylelikle gençlerimizin sosyal anlamda da faal olmalarını sağlayacağız. Aksaraylı gençlerimiz için biz görevimizin başındayız. Onların her zaman yanlarındayız" dedi.