İlköğretim haftası nedeniyle köy ve kasabalarda bulunan ilköğretim öğrencilerini sevindirmek amacıyla birçok köy ve kasaba okulunu ziyaret eden Gençlik merkezi müdürümüz İbrahim IRMAK ve liderlerimiz köy ve kasabalarda zor şartlarda okuyan minik öğrencilere destek oluyor.

Gençlik merkezimiz, Aksaray Fenerbahçe Derneğinin de katkılarıyla Koçlar köyündeki ilkokulu ve Gülağaç Cumhuriyet İlkokulu, Düğüz İlkokulu, Pınarbaşı İlkokulu, Çatalsu İlkokulu ve Ortaokuluna, Güzelyurt Yaprakhisar ilkokuluna, Eskil Koçlar ilkokuluna ve Aksaray Merkez Karataş ilkokul ve Ortaokuluna Kırtasiye ve Spor malzemeleri hediye eden merkezimiz, toplamda dört ilçemize gidilerek dokuz (9) ilkokula kırtasiye ve sportif malzeme yardımı yaptı.

Gençlik merkezi müdürü İbrahim IRMAK, zor şartlar altında köy ve kasabalarda okumaya çalışan öğrenci kardeşlerimize destek olmak amacıyla geldik. Yapacağımız yardımlarla biraz olsun onların yüzlerini güldürebilirsek bizim için mutluluk verici olur. Bu günlerde bizlere destek olan Anadolu, Asya, Haluk ve Işık kırtasiyelere ve bizleri yalnız bırakmayan Aksaray Fener Bahçeliler Derneği Başkanı Dr. Timur TILMAZ ve yönetim kurulu üyelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.