Antrenör Değerlendirme ve Bilgilendirme toplantısında, branş değerlendirmeleri gerçekleştirildi. Gençlik merkezi konferans salonunda yapılan toplantıya İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN, Spor şube müdürümüz Adnan ÇEKİÇ ve antrenörler katıldı.
Toplantıda antrenörlerin çalışmaları, sorunları ve branşlar ele alınırken, daha verimli çalışmalar için görüş alışverişi yapılarak öneriler de sunuldu.
Başarılı sporcuların yetiştirilmesinde antrenörlere büyük görevler düştüğünü belirten il müdürü ALKAN, gençliğe ve sporculara antrenörlerle ulaşılabileceklerini, bu anlamda antrenörlerin kendilerini daha iyi geliştirerek topluma faydalı gençler yetiştirme hususunda önemli bir noktada yer aldıklarını vurguladı.
ALKAN; “Ortak faaliyetlerin yapılması, yaz ve kış okullarındaki kursiyerlerin kayıt altına alınması, ilimizde lisanslı sporcu sayılarının arttırılması, sporun tabana yayılması ile daha çok kişiye spor yaptırılması ve elit sporcuları desteklenerek uluslararası spor arenasında ilimizin, ülkemizin daha çok başarıya ulaşması için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.