Aralık ayında Niğde Aladağlar Eznevit ( 3550 m. ) zirve faaliyeti sırasında düşerek çığ altında kalan Mustafa Kemal Karakoç’ u arama faaliyeti Niğde den katılan Yusuf BİLTEKİN, Ramazan BOZKURT, Sedat SERÇE ve Dağcılık İl Temsilcimiz İsmail Demirezen’in de aralarında bulunduğu ekiple gerçekleştirildi.

 Arama faaliyet için bir araya gelen ekip Çukurbağ köyünde  toplanarak kamp kurmuş olup sabah 04:00 de Alican yayla bölgesine araçla ile ulaşarak yürüyüşe başlamışlardır. 3 saatlik yürüyüşün ardından dağcıların kaza geçirdiği 3150 m. yüksekliğinde ki çığ bölgesine ulaşarak dere yatağı boyunca arama faaliyetini sürdüren ekip herhangi bir bulguya rastlayamadı. 

Ekibin rehberliğini yapan deneyimli arama kurtarmacı Yusuf Biltekin “Geçen hafta geldiğinde yerleştirdiği 3 metrelik kar çubuklarından 25 cm civarında erime tespit ettiğini yükseklik ve yağıştan dolayı erimenin yavaş olduğunu ve kar kulvarında hala yaklaşık 5 m. civarında kar bulunduğunu sık aralıklarla gelip kontrollerin yapılması gerektiğini belirtti.