U20 Milli Takımımız, 20-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Karadağ'da düzenlenecek olan 2018 Erkekler 20 Yaş Avrupa Hentbol Şampiyonası'nda mücadele edecek.

İl müdürlüğümüzde görev yapan hentbol antrenörümüz Ragıp Demirman da U20 milli takımımız ile birlikte kamp çalışmalarını Ankara’da sürdürüyor.

Demirman, kendisine verilen milli görevden dolayı son derece mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, amaçlarının ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.

Milli Takımımız grubunda Slovakya, Karadağ, Letonya ve Gürcistan ile karşılaşacak. 20-29 Temmuz 2018 tarihlerinde Karadağ’ın Podgorica şehrinde yapılacak olan U20 erkekler Avrupa Şampiyonası müsabakalarına katılacak U20 Milli erkek hentbol takımımızın aday kadrosu belli oldu.

Milli Takım hazırlıklarını 12 Temmuz Perşembe gününe kadar Ankara'da sürdürecek. 28 kişilik aday kadrosunu 18 kişiye indirecek olan Millerimiz hazırlıklarına 12 Temmuz Perşembe gününden itibaren İstanbul'da devam edecek. Millilerimiz 19 Temmuz Perşembe günü Karadağ'a hareket edecek.