İl müdürümüz Cüneyt Alkan, Samsun'da düzenlenen Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonasında, dereceye giren sporcularımızdan Yaren Özdoğan ve antrenör İbrahim Yavuz’u makamında kabul ederek kazanmış olduğu başarıdan dolayı tebrik etti.

Okçulukta yeni yılın ilk organizasyonu olan 2018 Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası, Samsun’da yapıldı. Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya klasik ve makaralı yayda genç ve büyükler kategorilerinde ilk 32 sırada yer alan sporcular katıldı

Milli takım seçmelerinin de yapıldığı şampiyonaya 54 kulüpten 190 sporcunun katıldı. "Türkiye’deki en yetenekli okçuların katıldığı şampiyonada sporcularımızdan Alperen Bakar Türkiye 2.'si, Yaren Özdoğan'da Türkiye 3.'sü oldu.

2017 Salon Federasyon Kupası ve 2018 Salon Türkiye Şampiyonası sıralama turlarının sonucuna göre daha önce belirlenmiş milli takım baraj puanının en fazla 5 puan altında derece almayı başaran sporcular, şampiyonanın son gününde yapılacak milli takım seçmelerine katılma hakkı elde etti.