Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğümüz tarafından düzenlenen 2017-2018 Eğitim öğretim yılı okul sporları yıldızlar ve gençler kız-erkek kros il birinciliği Dağılgan spor kompleksi kros parkurunda yapılan yarışların ardından tamamlandı.

Genç kızlarda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden İnci Kalkan birinci olurken, takım sıralamasında Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

Genç kızlar B kategorisinde Ortaköy Anadolu İmam Hatip Lisesi takım sıralamasında birinci olurken aynı okulda okuyan Duygu Alkoç birinci oldu.

Genç erkeklerde Endüstri Meslek Lisesi takım olarak birinci olurken aynı okulda okuyan Batuhan Ağıl birinci oldu.
Genç erkekler B kategorisinde yine Endüstri Meslek Lisesi takım olarak birinci olurken aynı okulda okuyan Doğukan Ağıl birinci oldu. 

Yıldız kızlar kategorisinde ferdi sıralamada Cemile Ozan birinci olurken, Yavuz Sultan Selim YİBO 28 puanla birinci oldu.
Yıldız erkekler kategorisinde ferdi sıralamada Mustafa yazıcı Ortaokulundan Emrullah Issı birinci olurken, takım olarak birinciliği Cahit Zarifoğlu ortaokulu birinci oldu.

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları il müdürümüz Cüneyt Alkan ve şube müdürlerimiz tarafından verildi.