Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gençlere hizmet vermeye devam eden Gençlik Merkezi, "Merkezim Her Yerde" proje çalışmaları kapsamında Yeşiltepe Kasabasından gelen 30 genç ile bir araya geldi.
Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet AKPINAR ve gençlik liderleri tarafından karşılanan öğrenciler gençlik merkezi içerisinde yer alan Has Oda'da misafir edilerek, öğrencilere gençlik merkezi bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Gençlik merkezi bünyesinde yer alan atölyeleri de gezme fırsatı bulan öğrenciler yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu. Ihlara Vadisinde devam eden programımız ile gençler ilk defa Ihlara Vadisinde bulundular. Yeşiltepeli gençler Ihlara Vadisinin doğal güzelliği karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf ŞAHİN'İN bizzat ağırladığı gençlerimiz senato masasında oturdu. Aksaray Üniversitesi fakültelerini gezerek üniversiteyle tanıştı. Bilim laboratuvarında deneyleri şaşkınlıkla izleyen gençler üniversitedeki ağabey ve ablalarının derslerine misafir oldu üniversite havası soludu.  Dolu dolu geçen programda hoşça vakit geçirdiklerini belirten gençler, kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür etti.
"Merkezim Her Yerde" projesi ile yüzlerce gence ulaştıklarını belirten Akpınar, "Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen proje ilimizde verimli bir şekilde devam ediyor. Merkezimize uzak bölgelerde yaşayan gençlerimizle bir araya gelerek gün boyu birlikte vakit geçiriyor ve faaliyetlerimizi yerinde görmelerini sağlıyoruz. Ayrıca tanıtımlarımızın dışında gençlerimizle birlikte sosyal,sanatsal ve kültürel faaliyetlerde gerçekleştirerek gençlerimize aslında çok yakın olduğumuzu birlikte büyük bir aile olduğumuzun mesajını veriyoruz. Proje faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz farklı etkinliklerimiz ile devam edecek" şeklinde konuştu.