Bir süredir vekâleten bakılan Gençlik Merkezimizin yeni müdürü belli oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın onayı ile Ahmet Akpınar, Aksaray Abdülhamid Han Fen Lisesi’nde müdür başyardımcılığından il müdürlüğümüz gençlik merkezi müdürü olarak göreve başladı.

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü ailesi olarak  gençlik merkezi müdürü Ahmet Akpınar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Ahmet AKPINAR kimdir?

6 Kasım 1978 tarihinde Aksaray Yeşiltepe ‘de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimi Nevşehir’de tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünü bitirdikten sonra Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde Atatürk İlköğretim Okulu’nda sosyal bilgiler öğretmeni olarak göreve başladı. Dört yıl bu okulda çalıştıktan sonra Nevşehir Derinkuyu Kuyulutatlar Köyü İlköğretim Okulunda görevine devam etti. Daha sonra Nevşehir Anadolu Lisesine atanan Akpınar, 2008 yılında Aksaray’da sırasıyla 75.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Yeşilova Lisesinde müdür yardımcılığı, Ihlara Lisesi müdürlüğü, Aksaray Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesinde ve Hazım Kulak Anadolu Lisesi Müdür Başyardımcılığı, TOKİ Akşemsettin İHL de kurucu müdürlük Abdülhamid Han Fen Lisesi’nde Müdür Başyardımcılığı görevlerinde bulundu. Akpınar, 02 Şubat 2017 tarihinde Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine getirildi.