Aksaray´da serbest avukat olarak çalışan, renkli ve popüler simalarından İki dönem Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı da olan Avukat İbrahim Ergin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu için Ankara’ya gidecek olan gençlik spor kulübü sporcularımıza malzeme desteğinde bulunarak örnek bir davranış sergiledi.

Aksaray’da sporun gelişmesi, spor kültürünün oluşması adına sporcuya destek olunması gerektiğini belirten Ergin, “elimizden geldiği kadarıyla çam sakızı çoban armağanı kardeşlerimize spor malzemeleri yardımında bulunduk. Sporcu kardeşlerimizin Aksaray adına alacakları başarılara bizlerde bir nebze destek olursak ne mutlu bize. Her alanda olduğu üzere sporda da Aksaray’ımızı başarılı hale getirmek için çalışmalıyız” dedi.
Ergin, ayrıca Ankara'da yapılacak olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda sporcularımıza başarılar diledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan’da İbrahim Ergin’e bu örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

Sporcularımıza yapılan bu jestten dolayı son derece memnun kaldıklarını belirten Alkan, İlimizde bulunan sivil toplum kuruluşlarının ve iş adamlarımızdan da bu tür destekler bekliyoruz. Sporun ve sporcunun yararına olan her konuda yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.