Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt Alkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolaysıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Alkan mesajında; "Cumhuriyetimizin ilanının 93. yıl dönümünü Milletçe büyük bir gurur ve coşku içinde kutladığımız bu anlamlı günün onurunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururunu, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanını, ilk günkü gibi büyük bir coşku ile milletçe kutluyoruz. Başlangıcından sonuna kadar her safhası eşsiz mücadelelerle dolu Kurtuluş Savaşı, Mustafa Kemal'in önderliğinde milletin her ferdinin fedakârlıkları sonucu kazanılan büyük bir zaferdir. Ülkenin işgali karşısında tek vücut olan halkımız, kurtuluşa ve ardından Cumhuriyete uzanan şanlı bir yürüyüş başlatmıştır.

Milletimiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörüsünü, sağduyusunu kaybetmeden ilerleme yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edecektir.

Bu inançla, bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum" dedi.