Uzun yıllar Aksaraylı vatandaşlarımıza ve sporcularımıza hizmet eden Dağılgan ve Atatürk spor salonumuzun bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan ancak birkaç küçük eksiği bulunan 2 bin 500 kişilik spor salonumuzda yakın zamanda vatandaşlarımıza ve sporcularımıza hizmet verecek.

Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Dağılgan stadyumunda ve kapalı spor salonlarında incelemelerde bulundu.

Tesis amirlerinden bilgi alan Alkan, “İlimizde futbol müsabakaları için güzel bir çim sahamız mevcut olup yaz bakımı da yapılarak yeni sezonda maç oynamaya hazır durumdadır. Zemin ve tribün bakımı yapılan Dağılgan stadımızın yeni tribün çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yakın zamanda hizmete girecek olan 3 bin kişilik tribünümüz ile birlikte Aksaraylı sporseverler takımlarını modern bir tribünde desteklemenin keyfini yaşayacak.

Ayrıca kapalı spor salonlarımızda İl Müdürlüğümüzün katkıları ile kapsamlı bir bakım onarım çalışması yapılıyor. Salonlarımızın sporcu ve hakem soyunma odaları elden geçirilerek, zemin bakımını da yaparak sezon öncesi hazır hale getireceğiz.

Özellikle bu yıl hentbolda ilimizi Süper Lig’de temsil edecek olan Aksaray Belediyespor’a müsabakalar için yurdun çeşitli illerinden konuk olacak takımlarımıza güzel bir ortam sunmak istiyoruz.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya devam edeceğiz, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.