Aksaray Çağlayan Spor Kulübüne 7 yıl boyunca hizmet veren, kazanmış olduğu başarılar ile dikkatleri üzerine çeken sporcumuz Ramazan Baştuğ, Türkiye'nin Atletizme en çok önem veren iki kulüpten birisi olan Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Çağlayan Spor Kulübü kurucusu aynı zamanda baş antrenörü ve Aksaray Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü spor şube müdürü Ömer Çağlayan açıklamasında, küçük yaşlarda kulübümüz bünyesine aldığımız Ramazan kardeşimizin Fenerbahçe’ye transferi bizleri son derece memnun etmiştir.

Genç sporcumuzun önünü açmak adına mutlu olduklarını ifade eden Çağlayan, “Yetenekli sporcum Ramazan Baştuğ,  bundan sonraki başarılarına sarı lacivertli forma altında devam edecek. Aksaray atletizmde özellikle Akçakent’li sporcuların başarıları ile büyük çıkış yakaladı. Son yıllarda aldığımız başarılar, Milli takıma gönderdiğimiz sporcular bunların bir örneğidir. Ramazan kardeşime bundan sonra ki spor hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Genç atletimiz Ramazan Baştuğ’un büyük bir kulübe transfer olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt Alkan da,  “bundan sonraki başarılarına Fenerbahçe forması altında devam etmesini umut ediyoruz” dedi.

Genç sporcu, yaşadığı heyecanı dile getirerek iyi bir atlet olma yolunda önemli adımlar atmayı arzu ettiğini kaydetti. 1999 doğumlu Genç Erkekler kategorisinde yarışan Ramazan Baştuğ, Fenerbahçe Spor Kulübü adına yarışacağından dolayı son derece heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, kendisinin bu duruma gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.