Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenlenen il spor merkezlerine (yaz spor okulları) kayıtlar tüm hızıyla devam ediyor.

29 Haziranda açılışı yapılacak olan İl Spor Merkezlerinin tanıtımları antrenörlerimiz tarafından iftar sonrası kültür parkta yapılıyor.

Tanıtımlara olan yoğun ilgi sevindirirken, il müdürümüz Cüneyt Alkan’da fırsat buldukça standımıza gelerek destek veriyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz il spor merkezlerimiz de bu yıl 27 branşta faaliyet göstereceklerini söyledi. 29 Haziran 2016 Çarşamba günü Atatürk Spor Salonunda İl Spor Merkezlerinin açılışını yapacaklarını belirten Alkan, tanıtımlarımızı Aksaray’da bulunan tüm okullarda ve merkezde tanıtmayı sürdürüyoruz. Ücretsiz il spor merkezleri ve engelliler il spor merkezi çalışmaları için bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor servisine ulaşabilir ya da gün içerisinde şehir merkezimize kurulan standımızdan detaylı bilgi alarak kayıt olabilirler” dedi.