Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Gençlik Merkezleri Tanıtım Günleri 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ’ın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarımız Faruk ÖZÇELİK, Spor Genel Müdürümüz Mehmet BAYKAN, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre KAÇAR, Genel Müdür Yardımcıları Emre TOPOĞLU, Serdal ERAVCI, İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN ve Bürokratlar katıldı.

Aksaray Gençlik Merkezinin de katıldığı organizasyonda gençlik merkezleri arasında paylaşım ve gençlerin buluşması ve kaynaşması amaçlandı. Gerçekleştirilen organizasyonda gençlik merkezinin ürünleri ve illerin değerleri sergilendi. 

Congresium Kongre ve Gösteri Merkezindeki etkinlikte Aksaray Gençlik Merkezi standın da ise temsili Somuncu Baba canlandırıldı. Aksaray kültürünün ve Aksaray Gençlik Merkezi ürünlerinin tanıtıldığı stantta Ebru ile Kaligrafi yapım atölyesi büyük ilgi gördü. Murat Kekilli konserleri ile gençler eğlenirken ülkemizin ve gençlik merkezimizin faaliyetlerini yakından tanıma fırsatı buldular.