Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Görme Engelliler Federasyonu bünyesindeki Sesi Görenler Milli Takımı, 7-18 Eylül tarihlerinde Brezilya'nın Rio kentinde yapılacak olan Paralimpik oyunlar için Aksaray’da bulunan Türkiye Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezinin yer aldığı Dağılgan Spor Kompleksinde kampa girerek çalışmalara başladı.

Teknik Direktör John Ball, nezaretinde 1 nolu sentetik sahada çalışmalarını sürdüren Millilerimiz Rio'da ki tek hedeflerinin altın madalya olduğunu belirttiler.

Kamp hakkında bilgi aldığımız Avrupa şampiyonu takımın tecrübeli çalıştırıcısı John Ball; “Paralimpik Oyunlara odaklanmış durumdayız. Çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Takımın teknik durumu gayet iyi fakat daha da iyi olacak. Beş gün boyunca Aksaray’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Burada ki kampın ardından Yunanistan’ın Selanik kentinde 03-09 Mayıs 2016 tarihinde bir turnuvaya katılacağız.  Paralimpik Oyunları'ndaki hedefimiz kesinlikle altın madalya” dedi.

Ball, ayrıca Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

Dağılgan spor kompleksinde günde çift antrenman yapan Milli takımımız 15 sporcu ve 8 kişilik teknik ekipten oluşuyor.