İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN’ın makamında düzenlenen toplantıya Jandarma Komutanlığı şube müdürü J.Yb. Hakan Eşitgen, Belediye başkan yardımcısı Güven Kemerkaya ve Trafik şube müdürlüğünden yetkililer katıldı.

Alkan; burada yaptığı açıklamada Aksaray’da düzenlenecek olan 52. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu yarışması öncesinde yapmış olduğumuz toplantıda alınacak önlemler ve yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Alınacak güvenlik önlemleri, yerel aktivitelerin planlanması, gerekli tanıtım faaliyetleri,  kurumlar arası görev dağılımı ve trafik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda konuşma yapan Alkan; Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Aksaray’ımızın tanıtımı için önemli fırsattır. 52. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için yapılan bu ön görüşmede Alkan, Aksaray için önemli olan bu organizasyonu işbirliği içerisinde aksaklıklara meydan vermeden tamamlayacaklarını vurguladı. 

‘AKSARAY’IMIZ İÇİN EŞSİZ BİR TANITIM’

Organizasyonun televizyon yayınlarıyla Avrupa’da ve Dünya’nın çeşitli ülkelerinde milyonlarca insana ulaşacağını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ilimizin tanıtımı adına eşsiz bir fırsat olacağına inanıyorum. Bizler de Aksaray’a yakışan bir organizasyon olması için başta Sayın Valimiz olmak üzere, belediye başkanımız ve Aksaray’ımızın tüm kamu kurum ve kuruluşlarının canla başla sahiplendiği, ilimiz için çok önemli olan bu organizasyona halkımızın ilgi ve desteğini bekliyoruz” dedi.