Nisan ayında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılacak Avrupa B Ligi Müsabakalarına katılacak Para Voley Milli Takımı aday kadrosu hazırlık çalışmaları için Aksaray’da kampa girdi. 8 gün sürecek kamp 13 Şubat tarihinde sona erecek.

Baş antrenör Yusuf Kenan Kök, yardımcı antrenörler Adem Çelik, Seda Acar ve Mesut Sevim nezaretinde Dağılgan spor salonunda çalışmalarına devam eden milli takım aday kadrosunda 14 sporcu bulunuyor.

İlimizde bu yıl hizmete giren Türkiye’nin ilk Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezinde kampa giren millilerimizin baş antrenörü Yusuf Kenan Kök, Para Voley hazırlık ve gelişim kampını Aksaray’da en iyi şekilde değerlendirip Prag’da yapılacak Avrupa B ligi turnuvasına hazırlanmak olduğunu belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığının kendilerine sağlamış olduğu bu imkânlardan dolayı son derece memnun kaldıklarını belirten Kök ayrıca, Aksaray’da gösterilen misafirperverlikten dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN ve Paralimpik Oyunlar Komitesi İl Koordinatörü Hamdi TURAN’a teşekkür etti.

Aksaray Paralimpik Oyunlar Hazırlık Merkezinin ilk kampına Bedensel Engelliler Voleybol Milli Takımını ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN ve Paralimpik Oyunlar Komitesi İl Koordinatörü Hamdi TURAN, millilerimizin başarısı için elimizden gelen desteği vermeye hazırız dediler.