Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün ev sahipliğini yaptığı “Okullar arası Kız ve Erkek Yıldız ile Gençler Kros Grup Birinciliği” Aksaray’da tamamlandı.

Dağılgan spor kompleksi parkurunda gerçekleştirilen yarışlara 20 ilden 600’a yakın kız ve erkek sporcu katıldı. Müsabakaları izleyenler arasında Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Nuri Kılıç ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Cüneyt Alkan’da vardı.

Yıldız kız 2 bin metre yarışlarında Kayseri Şehit Aziz Özkan Ortaokulu takım olarak birinci olurken, 3 bin metre erkeklerde Ağrı Alparslan Ortaokulu takım olarak birinciliği elde etti.

3 bin metre genç kızlar krosta birinciliği Kırıkkale Spor Lisesi elde ederken, 5 bin metre erkeklerde ise Ağrı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi grup şampiyonu oldu.  

Müsabakaları izleyen ve ödül dağıtan Aksaray Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN, birçok ilde kötü hava koşulları nedeniyle yolların kapalı olduğunu hatırlatarak, “Aksaray’da hem parkur, hem de hava koşullarının çok iyi olması bizim için sevindirici bir durum. Deneyimli ekibimizle sporcuları iyi koşullarda yarıştırdığımız için mutluyuz. Tüm katılan sporcuları ve dereceye giren okulları kutluyorum” dedi.

FERDİ VE TAKIM SONUÇLARI ;