Antalya’nın Akseki ilçesinde yapılan 8. Aroma/Akseki dağ koşusunda birinci olan Ayhan Sağlam ve altıncı olan Tuba Argun kazanmış oldukları başarıyı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN ile paylaştılar.

Antrenör Mesut Doğan ile birlikte Cüneyt ALKAN’ı makamında ziyaret eden sporcularımız kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı il müdürümüze teşekkür ettiler.

ALKAN, “İlimiz adına gurur kaynağı olan kardeşlerimiz umuyorum ki yurt dışında katılacakları yarışlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve Şanlı Türk Bayrağımızı göndere çektireceklerine inanıyorum. Ayrıca bu başarıda emeği geçen antrenör arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

40 ilden 202 sporcunun katıldığı yarışmada, büyük erkeler 11 bin 900 metrede Ayhan SAĞLAM birinci, genç bayanlar 4 bin 200 metrede de Tuba ARGUN 6.oldu.

Sağlam kazanmış olduğu birincilikle 17 Eylül 2015 tarihinde İngiltere’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek.

Aynı yarışta altıncı olan Tuba Argun’da 15 Ağustos’ta Romanya’da yapılacak Balkan Dağ Koşuları Şampiyonasında Milli Takımımızı temsil edecek.