Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz, çocukların yaz tatillerini daha keyifli hale getirmek ve çocukların sporla tanışmasını sağlamak için Yaz Spor Okullarını hizmete açtı.

Spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın açılışı bu yıl da Atatürk spor salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümü Cüneyt ALKAN, Şube müdürlerimiz, veliler ve çok sayıda sporcu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başlayan açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN, “Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okullarımızı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Sporun evrensel bir kültürün parçası olduğunu, 2 ay boyunca sürecek olan yaz okulunda öğrenci kardeşlerimizin tatillerini en iyi şekilde değerlendireceklerine ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağına inandığını belirten ALKAN, yaz spor okullarına katılan öğrencilere ve eğitim verecek olan antrenör ve beden eğitimi öğretmenlerine başarılar diledi.

Yapılan konuşmaların ardından sporcular tarafından cimnastik, judo, taekwondo, muay thai, kick boks ve wushu branşlarında çeşitli gösteriler düzenlendi.