Adana’da yapılan Büyükler Gençler Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi ve ikincisi olan Ömer Ali Yılmaz, üçüncü olan Ceyda Soylu, Yunanistan’da yapılan Büyükler-Gençler-Yıldızlar ve Minikler Sanda ve Taolu Wu Shu 2. Balkan Şampiyonasında birinci, Türkiye Şampiyonasında üçüncü olan Elif Altındal, Türkiye üçüncüsü İlayda Yılmaz, Taolu Daoshu’da Türkiye üçüncüsü Zeynep Kazakoğlu ve Taolu Daoshu’da Türkiye ikincisi olan Yiğit Akbulut antrenörleri Soner Yılmaz nezaretinde İl müdürümüz Cüneyt Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Alkan, Aksaray’ı en iyi şekilde temsil eden sporcu ve antrenörlerin, her zaman yanında olmaya ve her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Aksaraylı sporcuların aldığı başarılı sonuçların herkes tarafından gururla karşılandığını dile getiren Alkan her zaman sporu ve sporcuyu desteklediklerini ifade ederken, bundan sonrası için de aynı desteklerini sürdüreceklerini kaydetti. Bu desteğin karşılığını görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Alkan, 839 sporcu arasından birinci olarak uluslar arası şampiyonaya katılmaya hak kazanan Ömer Ali Yılmaz ve 10 ülkeden 650 sporcu arasında Balkan birincisi olan Elif Altındal’ı da ayrıca tebrik etti.