Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN, almış oldukları başarılarla ilimize altın madalya getiren ALTIN KIZLARIMIZ  Berivan Alper, Rabia Çevik, Gamze Andıç ve İnci Kalkan ile beraberinde antrenörleri Ömer Çağlayan, Hatice Çelik, Mesut Doğan ve Nilgün Korucu’yu  makamında kabul etti.

Antrenör ve sporcuları makamında kabul eden Alkan, almış oldukları başarılardan dolayı sporcuları tebrik ederek başarı belgesi verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Alkan; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak atletizmde başarılarımıza her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde 16 yaş altı A bayanlar 3000 metre yürüyüş dalında Türkiye şampiyonu olan Rabia Çevik, Anadolu Yıldızlar Liginde 100 ve 300 metrede birinci olan Berivan Alper, 1500 metrede Türkiye şampiyonu olan İnci Kalkan ve gülle atmada birinci olan Gamze Andıç’ın altın madalya getirmesi atletizm pisti olmayan bir il için çok büyük önem taşıyor. İlimize atletizm tartan pisti kazandırmak için girişimlerimiz devam ediyor. Sporcularımızın da bizden istekleri bu doğrultuda. Ancak istediğimiz her şey anında olmuyor. Gönül ister ki ilimize en güzel tesisleri kazandırıp sporda ki başarılarımıza yenisini eklemek. Tüm gayretlerimiz ve çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” dedi.