Atletizm Federasyonun 2015 faaliyet Takviminde yer alan Yürüyüş Olimpik Baraj Yarışmaları 24 Ocak 2015 tarihinde Antalya’da yapıldı. Yarışlarda 47 bayan 61 erkek toplam 108 sporcu mücadele etti.

Türkiye Yürüyüş Olimpik Baraj yarışmalarına ilimizi temsilen katılan sporcumuz Rabia ÇEVİK 3 bin metre bayanlarda kötü hava koşullarına rağmen Türkiye 2’ncisi olmayı başardı.

Türkiye 2’ncisi olan sporcumuz Rabia ÇEVİK almış olduğu bu başarıdan dolayı Turkcell 2020 Olimpik Hazırlık Kampına davet edildi.

Şu an Milli Takım aday kadrosu yürüyüş eğitim kampında olan Rabia ÇEVİK antrenörü Hatice ÇELİK ile birlikte çalışmalarını 7 Şubat 2015 tarihine kadar Antalya’da sürdürecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN; sporcumuz Rabia ÇEVİK’i kazanmış olduğu başarıdan dolayı tebrik etti. ALKAN, “Umuyorum Rabia kardeşimiz milli takım kampını en iyi şekilde geçirerek ülkemizi 2020 olimpiyatlarında temsil edecek kadroda yerini alır. Kazanmış olduğu başarıdan dolayı kendisini kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.