Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dağılgan Spor Kompleksimizde görüntü kirliliği yaratan bir takım bölgelerde düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Bu hafta sonu başlayacak olan Türkiye 3. Ligi ve BAL ligi takımlarımızın maçlarını izlemek için gelecek olan vatandaşlarımızın park sıkıntısı çekmemesi nedeniyle eskiden toprak saha olarak kullanılan bölge temizlenerek otopark haline getirilirken, 2 nolu sentetik sahanın çevresinde de düzenlemeler yapıldı.

Aksarayspor ve Sanayispor maçlarını izlemek için stada gelen seyircilerin park sıkıntısı yaşamaları nedeniyle böyle bir çözüm düşünen il müdürlüğümüz eskiden toprak zeminli futbol sahası olan bölgeyi hem görüntü kirliliğini yok etmek hem de park sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla böyle bir çözüme gitti.

Ayrıca tesislerimizde yapılacak olan spor müsabakalarının daha sağlıklı bir şekilde takip edilebilmesi için yeni yapılan 2 nolu sentetik sahanın, soyunma odalarının ve çevre düzenlemesi ile ilgili bir takım eksiklikler gideriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN; “Kompleksimiz içerisinde bulunan spor sahalarımızın çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Vatandaşlarımız tesislerimize geldiği zaman park sıkıntısı yaşamamaları için eski toprak zeminli futbol sahamızı otoparka dönüştürüyoruz. Yeni yapılan 2 nolu sentetik sahamızın çevre düzenlemesi ve soyunma odalarında bulunan bir takım eksiklikler de giderilmektedir. Çalışmalarımızda bize araç desteği veren Aksaray Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.