18 - 20 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen organizasyonda çeşitli faaliyetler yer aldı.

Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde gerçekleştirilen, “Gençlik Merkezi Günleri” organizasyonuna Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı gençlik merkezleri ve Bakanlık adına toplam 82 stant kuruldu. Gençler bu stantlarda gençlik merkezlerinde hazırladıkları ebru, bakır işlemeciliği, hat, tezhip, ahşap oymacılığı gibi çeşitli atölye faaliyetlerini sergiledi.  Ayrıca gençlik merkezlerindeki faaliyetleriyle ilgili fotoğraf sergisinin yanı sıra gençlik merkezlerindeki faaliyetleri içeren tiyatro ve halk oyunları gibi gösteriler de sahnelendi.

Sosyal proje kapsamında düzenlenen ve üç gün süren organizasyonda AKSARAY Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimizin açtığı stand büyük ilgi gördü. AKSARAY Gençlik Merkezi'mizin de 10 kişilik ekiple açtığı ve el sanatları, kültürel eserlerinin yanı sıra yöresel ürünlerin sergilendiği stand katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt ALKAN ile Gençlik Merkezleri Müdürü İbrahim IRMAK ve Gençlik Liderleri'nin hazır bulunduğu stant, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan AKSU, Genel Müdür Yardımcısı Hasan DAVULCU ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanları tarafından ziyaret edildi.