Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt Alkan ve ilgililerden bilgi alan Sayın Valimiz Ataklı, Gençlik Merkezinin faaliyetleri ile ilgili Gençlik Lideri Selma Akkurt’tun sunumu ile ayrıntılı brifing aldı.

Her alanda imkânların gençler için seferber edildiğini belirten Sayın Valimiz Ataklı, ‘Düşünen, sorgulayan,  kendini geliştiren vatanına ve milletine faydalı bireylerin yetişmesi için herkesin üzerine düşeni yapma gayreti içinde olması gerekiyor. Gençlik geleceğimizdir, bütün yatırımlar yarının büyükleri çocuklarımız için. Aksaray Gençlik Merkezimizde de çocuklarımız ve gençlerimiz için çok çeşitli faaliyetler gerçekleştirilmektedir.’ dedi.

Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Sayın Valimiz Ataklı, sportif ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı derslikleri gezerek kurslara katılan gençlerle bir süre sohbet etti.

Ataklı, gençleri sportif faaliyetlerin yapılmasının yanında sosyal ve kültürel alanda da çok çeşitli etkinliğin yapıldığı Gençlik Merkezine ilgi göstermelerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, gençlerin boşa geçirecek zamanlarının olmadığını Aksaray Gençlik Merkezinde mutlaka bir etkinliğe katılmaları gerektiğini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN’da açıklamasında; Gençlik Merkezinin üye sayısının 12 bin 500’e ulaştığını ve Merkezde çok sayıda sosyal sorumluluk projelerinin de gerçekleştirildiği belirterek, Eğitim-Öğretim destek sınıfları, Masa Tenisi Salonu,  Wushu ve Cimnastik Salonu, Eskrim Salonu, Müzik odası, Oyun salonu, Atış Poligonu, Ebru sanatı odası, Dijital Oyun Salonu, Konferans Salonu, Resim Atölyesi, Kaligrafi Kurs Odası, Robot Tasarımı Kurs Salonu ve Kütüphane bölümlerinden oluştuğunu söyledi.