Aksaray Gençlik Merkezimizde kurslarımız gençlerin yoğun ilgi göstermesiyle birlikte başladı. “Sende Katıl”” sloganı ile başlatılan eğitim projesi, ilköğretim takviye kursları, İngilizce, resim, enstrüman ve tiyatro gibi 30 farklı branşta gençlere eğitim fırsatı sunan Gençlik Merkezimiz genç kursiyerlerimizle dolup taşıyor.

Uzman eğitmenler tarafından ilköğretim takviye kurslarından İngilizceye, robot tasarımdan tiyatroya kadar birçok branşta kurs veren Gençlik Merkezimize 07 – 29 yaş arası tüm vatandaşlar başvuruyor. Tamamıyla ücretsiz olarak verilen kurslarımızda servis geliş gidişleri de ücretsiz olarak sağlanıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN "Güçlü yarınların temelini gençlik merkezimizle sağlam zemine oturtmaya çalışıyoruz. Merkezimiz gençlerimizi hayata en iyi şekilde hazırlamak amacıyla var gücüyle çalışmalarını sürdürüyor. Gençlerimizi sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere yönlendirerek fikren ve bedenen sağlıklı, kültürünü tanımalarını ve yaşamalarına imkân sağlayacak, serbest zamanlarını kendi istekleri doğrultusunda değerlendirerek topluma yararlı bireyler yetiştirmek istiyoruz” dedi.