Dağ Koşusu Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçmesi yarışlarında üçüncü olarak Milli Takıma seçilen ve 14 Eylül 2014 tarihinde İtalya’da yapılan Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasında yarışarak Dünya şampiyonu olan sporcumuz Ayhan SAĞLAM, İtalya’dan da madalya ile dönmenin mutluluğunu il müdürümüz ile paylaştı.

Atletizm antrenörü Mesut DOĞAN ve Dünya Dağ Koşusu şampiyonası genç kızlarda 9. Ferdi olarak 24. Olan sporcumuz Tuba ARGUN ile birlikte il müdürümüz Cüneyt ALKAN’ı makamında ziyaret eden Ayhan SAĞLAM “başarımızda emeği olan, desteklerini esirgemeyen ve bizlere sonsuz güvendiğini her daim dile getiren il müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cüneyt ALKAN, Dünya Şampiyonu olan Genç Millilerimizi ve ilimizi temsil eden sporcumuz Ayhan SAĞLAM’ı başarılarından dolayı tebrik etti.

Tarihi bir başarıya imza atarak Dünya Şampiyonu olan Genç Erkek Milli takımımızı bu başarısından dolayı kutlayan ALKAN, ”Dünya Şampiyonu olarak ülkemize bu sevinci yaşatan kıymetli sporcu kardeşlerimi, teknik heyetimizi ve başarıda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Gençler Dünya Şampiyonası genç erkeklerde Türkiye’nin ardından İtalya 34 puanla ikinci, Büyük Britanya 47 puanla üçüncü oldu.