Gençlik merkezimizi gençliğe ve Aksaray halkına tanıtmaya devam ediyoruz. Gençlik merkezi olarak yürüttüğümüz birçok projenin yanı sıra şehir merkezi valilik meydanında açtığımız stant ve yaptığımız etkinliklerle de gençlik merkezimizin tanıtımını sürdürüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde Hükümet meydanına kurulan stantlarla merkezimizde bulunan ebru sanatı, kaligrafi ve ney gibi kurslardan örnekler sergilendi. Sergilenen bu örnekler arasında ebru ve kaligrafi sanatına vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.

Liderlerimiz, gençlere sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirmelerine fırsat vermek, topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamak ve onları zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaların yürütüldüğü gençlik merkezimiz hakkında bilgiler vererek gerçekleştirdikleri faaliyetleri tanıttı.

Ayrıca merkezimizde yer alan ve meydanda da kurulan langırt, zekâ oyunları ve satranca da gençlerin ilgisi büyüktü.

Tanıtımlarımız vatandaşlar ve özellikler gençlerimiz tarafından yoğun ilgi görürken, tanıtımın kendileri için çok yararlı olduğu ifade eden gençler duydukları memnuniyeti dile getirerek, il müdürlüğümüze ve gençlik liderine teşekkür etti.