Aksaray ve Dağılgan Spor Salonlarında gerçekleştirilen organizasyona 10 kız ve 10 erkek takımı olmak üzere toplam 270 sporcu ve 17 antrenör katıldı.

27-29 Aralık tarihleri arasında oynanan müsabakalarda Ankara, Aksaray, Kayseri, Konya, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat illerinin kız ve erkek takımları, 3 grup halinde mücadele etti.

Aksaray spor salonunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış seremonisinde konuşan Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdür V. Adnan Çekiç, Ülkemizin çeşitli coğrafyalarından ilimize gelen takımlarımızı ağırlamaktan son derece memnun olduklarını ifade etti. Müsabakaların centilmence ve fair play çerçevesinde geçmesini dileyen Çekiç, tüm takımlara başarılar diledi.

Müsabakalar sonunda Erkekler Ligi A Grubunda, birinci Sivas takımı ikinci Konya takımı, B Grubunda Niğde takımı birinci, Kırıkkale takımı ikinci olurken, C Grubunda ise Ankara takımı birinci, Kayseri takımı ikinci oldu.

Kızlarda A Grubunda Aksaray takımı birinci, Kayseri takımı ikinci, B Grubunda Ankara takımı birinci, Kırşehir takımı ikinci olurken, C Grubunda ise Sivas takımı birinci, Konya takımı ikinci sırada yer aldı.

Dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgesi verildi.

Gruplarında ilk 2'ye giren takımlar Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final Müsabakalarına katılma hakkı elde etti.