Aksaray Dağılgan spor salonunda gerçekleştirilen 2019-2020 Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Finalde güçlü takımlardan Aksaray Spor Lisesi ile karşılaşan Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ipi göğüslediler

Bu yıl rekor katılımın sağlandığı 14 kız ve 19 erkek takımın mücadele ettiği müsabakaların finalinde güçlü takımlardan Aksaray Spor Lisesi ile karşılaşan Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ipi göğüslediler. Okulu başarıya taşıyan başarılı öğrencilerden Burak Özer, İsmail Kulak ve Veysel Tezgel son finalde iyi bir performans sergileyerek galip gelerek şampiyon oldu.

Kızlarda ise Abdulhamit Fen Lisesi birinciliği elde etti. Medine Babur, Emine Ebrar Kestek ve Ezgihan Ertuç galip gelerek birincilik kürsüsüne çıkan isimler oldular. 

Abdulhamit Fen Lisesi kız takımı ve Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi erkek takımı öğrencileri 10-12 Ocak 2020'de Nevşehir'de yapılacak Bölge turnuvasında ilimizi temsil edecekler.

Gençlik ve spor il müdürümüz Cüneyt Alkan müsabakalara katılımlarından dolayı tüm okulları tebrik ederken, ilimizi gruplarda temsil edecek olan Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesine de başarılar diledi.