Atletizm, judo, wushu ve para atıcılık dallarında gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası şampiyonalarda  madalya kazanan 15 sporcumuz, antrenörleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ile birlikte Aksaray Valisi Ali Mantı’yı ziyaret etti.

Sporcularla bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı elde edilen başarıların artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Aksaray Valisi Ali Mantı yaptığı konuşmasında; “Spordaki başarılar bizleri hem Aksaray hem de ülke olarak gururlandırıyor. Özellikle sizlerin yoğun gayretleriyle buralara gelmeniz, ayrıca bir önem arz ediyor. Sizleri yetiştiren annelerinize, babalarınıza, hocalarınıza teşekkür ediyorum.” dedi.  

Spor yapan bireylerin kötü davranışlardan uzak durduğunu vurgulayan Vali Ali Mantı; “İnşallah bu başarılarınızın bundan sonrada devam edeceğini ilk güne göre artarak bu başarılarınızı sürdüreceğinize inanıyorum” dedi.

Spora çok büyük yatırımların yapıldığını kaydeden Vali Ali Mantı; “İnşallah bu yatırımlarda daha da artacak. Başarınızın devamını diliyorum.  İnşallah ileriki günlerde yine böyle başarılı bir şekilde güzel işler yaparsınız. Güzelliklerle bir araya geliriz. Aksaray'ı böyle güzel şeylerle ülkemize, milletimize, toplumumuza tanıtırız” dedi.

Vali Ali Mantı, elde ettikleri başarılardan dolayı sporcuları kutlayarak altınla ödüllendirdi.