Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya Süleyman Evcimen Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, 12 ülkeden yaklaşık 400 sporcu katıldı. 
Şampiyona sonunda, takım klasmanında yıldız kızlarda birinciliği Türkiye, ikinciliği Kazakistan, üçüncülüğü Azerbaycan alırken, yıldız erkek serbest stilde birinci Rusya, ikinci Türkiye, üçüncü Gürcistan, yıldız erkek grekoromende ise birinciliği Türkiye, ikinciliği İran ve üçüncülüğü Kazakistan elde etti. Final müsabakalarının ardından dereceye girenlere madalyaları verildi.

ROMANYA’DA ŞAMPİYON OLDUK
Türkiye, Romanya'da düzenlenen Juniors Stefan Rusu & Ioan W. Popovici and Cadets Gheorghe Berceanu & Vasile Iorga Turnuvası"nda takım halinde şampiyon oldu.

Genç Erkekler Grekoromen Güreş Milli Takımı’nda 50 kilogramda Emrah Yörük ve 55 kilogramda Necipcan Dokgöz, 84 kilogramda Hasan Berk Kılıç bronz; 74 kilogramda Batuhan Koyuncu ve 84 kilogramda Etem Alkan altın; 74 kilogramda Burhan Akbudak ve 120 kilogramda Ali Yüce gümüş madalya kazandı.

Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı da 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile şampiyonluğa ulaştı. Türkiye, turnuvada takım halinde şampiyon oldu.