Ankara’da yapılan 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Tenis Yıldızlar Grup müsabakalarında birinci olan Kılıçaslan ortaokulu öğrencileri beraberinde tenis antrenörü Metin YÜCEANT ve beden eğitimi öğretmeni Kadir AYDIN ile birlikte il müdürümüz Cüneyt ALKAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum. Ayrıca sporcu kardeşlerimizin bu noktaya gelmesinde çaba ve gayret göstererek büyük emek veren antrenör arkadaşlarımı da ayrıca kutluyorum diyen ALKAN,  yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılar diledi.

İl Müdürlüğümüz tenis antrenörü Metin YÜCEANT ve beden eğitimi öğretmeni Kadir AYDIN nezaretinde Ankara Tenis Kulübünde yapılan Türkiye tenis yıldız erkekler grup birinciliği müsabakalarına katılan Kılıçarslan Ortaokulu grupta 1. olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan en iyi 16 takım arasına girdi.

Dereceye giren sporcularını aldıkları başarıdan dolayı tebrik eden antrenörlerimiz Metin YÜCEANT ve Kadir Aydın, çalışmalarımızın karşılığını almanın verdiği haklı gururu yaşadıklarını belirttiler.