Okçuluk Milli Takımı ile Antalya’da Dünya kupasına hazırlanan sporcumuz Ebru Arslan burada yapılan atış yarışmalarında birinci gelerek Milli Takıma ilk sırada girmenin mutluluğunu yaşarken Dünya kupası öncesi moral buldu.

Başarılı sporcumuz yarışmada kazandığı birincilik kupası ile birlikte il Müdürümüz Cüneyt ALKAN’ı makamında ziyaret etti.

Antrenör İbrahim YAVUZ ve spor şube müdürümüz Adnan ÇEKİÇ’in de yer aldığı ziyarette, Okçuluğun ülke çapında tanınan bir spor haline geldiğini dile getiren ALKAN, kazandığı başarıdan dolayı Ebru ARSLAN’ı tebrik etti. 

Alkan, “Aksaray olarak Milli takımlarımıza kaliteli ve yetenekli sporcular göndererek onların kazandıkları başarılar sayesinde okçuluğa ilginin her geçen gün artması sağlanıyor. Ebru kardeşimizde Milli takımda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı oluyor. Kendisine gideceği uluslar arası şampiyonalarda başarılar diliyorum” dedi.

11 Nisan’da tekrar Milli takım kampına katılacak olan Ebru ARSLAN, 22-27 Nisan tarihlerinde Çin’de yapılacak olan Dünya Kupası için çalışmalarını sürdürecek.

  04-06 Nisan tarihleri arasında Antalya’da 11 ülkenin katılımıyla yapılan Uluslararası Kahraman Bagatır Okçuluk Şampiyonası'nda Millilerimiz Erkeklerde birinci, bayanlarda da ikinci oldu.